Odlingskurs 3-4 mars

Nu finns det möjlighet för dig som är odlingsintresserad att komma till oss och inspireras av Johannes Wätterbäck (Farbror Grön). Anmälning och betalning sker direkt till Johannes (Farbror Grön.

Kursens innehåll

Odlingens fem faktorer
För att lyckas med odling behöver man känna till odlingens fem faktorer. Under den första dagen kommer vi gå på djupet kring dessa faktorer så att du i ditt eget odlande kan planera för dina kommande odlingar och få till det allra bästa odlingsresultatet. 

Odlingspraktik 

Vi odlar grönsaker året om och låter grödor avlösa varandra i odlingen, sk serieodling. Vi berättar hur det går till rent praktiskt hos oss. För att få till det behöver man veta vilka grödor man kan så vi vilka tidpunkter och när grödorna är skördeklara. Vi kommer tillsammans sammanställa såkalendrar som anpassas till era odlingszoner. En del av kursen kommer att handla om förökning av plantor.

Under de båda dagarna kommer teori att blandas med praktiska övningar. Med dig hem kommer du ha nya odlingsodlingskunskaper, fröer, egen sådd och kanske en planta.

Hoppas att du vill komma och njuta av en helg fylld med god mat, SPA och odling i massor!

Så här ser dagarna ut

Lördag 3 mars

10.00 Välkomstfika 
10.30 Introduktion och föreläsning 
12.00 Afternoon tea 
13.00 Workshop i växthuset 
14.30 Eftermiddagsfika
15.00 fortsättning workshop i växthuset
16.00 Workshopen avslutas och därefter är det egen tid för SPA och relax
19.00 Tre rätters middag i Herrgården  (ev alkoholhaltig dryck tillkommer)

Söndag 4 mars

7.00-9.00 Frukostbuffé och utcheckning
9.00 Föreläsning
10.30 Förmiddagsfika
11:00 Föreläsning och meditationspass, avslutning
13.00 Kursen slutar

Pris : 4125:-| person (3300:- exkl moms)

Kursen bokas genom en anmälningsavgift på 1000:-. Resterande belopp för kursen betalas inom en månad från det att du betalt anmälningsavgiften. Det går också bra att betala hela beloppet på en gång.

Så här anmäler du: Sätt in anmälningsavgiften 1000 kr på bankgiro 149-5811 och skriv för- och efternamn på den som ska gå kursen. Maila samtidigt personens namn, adress, telefonnr och mail till johannes@farbrorgron.se. Skriv "Färna" i ämnesraden och skriv i mailet vilka blommor och grönsaker kursdeltagaren tycker bäst om.

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om avbokning sker. Resterande belopp betalas tillbaka om kursen avbokas 30 dagar innan kursstart eller vid uppvisande av läkarintyg.

Om du vill ge kursen som present kan vi ordna med en presentkortsliknande bild att skriva ut.  Den fås via mail efter att bokningen är gjord.

Välkomna

Johannes Wätterbäck

 Besök gärna Farbror Gröns hemsida!

Ring eller maila oss på

I priset ingår

  • Odlingskurs med Farbror Grön
  • Övernattning i enkel- eller dubbelrum
  • Afternoon tea
  • Eftermiddagsfika
  • Entré till Spa
  • Tre-rätters middag
  • Frukostbuffé
  • Förmiddagsfika

Dela