Våra bönder

Bergslagens och Mellansveriges bönder gör vår matlagning möjlig!

Det är deras fantastiska produkter som är grunden i alla våra rätter. Här presenterar vi "våra" nära bönder.
Vi tipsar även om vilka gårdsbutiker som finns i närheten och var ni kan hitta den godaste osten eller det finaste köttet.

Wernergården

Birgit & Bengt på Wernergårdens mejeri utvecklar ständigt nya goda ostar.

Vallgarn

Michael & Christinas getostar är väl värda en omväg!

Gröna Hagars kött

En stor del av de kött vi serverar kommer från våra nära bönder i Norra Västmanland

Nibble Gårdsgris

Från Magnus & Lena på Nibble Gård utanför Västerås kommer fläskköttet vi serverar här på Färna.

Hebo Trädgård

Ted Oscarsson från Heby Trädgård utanför Sala levererar KRAV-odlade grönsaker i världsklass!

Färna Odlingar

På åkrarna runt Färna gror rabarber & svarta vinbär.

Köpings musteri

Från de ekologiska äppelodlingarna i Köping får vi must och cider.